tiistai 7. helmikuuta 2012

kaikkea ihanaa

pakahdun kaikesta awesome awesome !!


okei, ensiksi, että löysin sellasen halvan kämpän nakanosta, joka on siis vaa yhden pysäkin päässä missä tulen ensikuusta asti asuskelemaan, eli koenjista. tässä tapauksessa vuokra olisi vain tada daa.... 50,000 jeniä!! eli sellanen 500e/kk. ei hyvä pekka :--D noin keskustassa! asuntohan on pieni..mut ah!


siiiis kyseessä ois jopa tällänen lukaali!! (plussaa jääkaapista,tajusin että osassa halvimmista asunnoista mitä kattelin ei sellaista ollut..) toverit jotka tulossa kesällä kylään,eikö näytäkkin hyvälle? toi lattia oikein kutsuu teitä..:--D mut siis!! mailasin tonne ja utelin oisko toukokuun jälkeen vapaana, kuulemma ensikuussa ois (darn) mutta ottavat toukokuussa yhteyttä jos vapaana. ihan sama,kyttään tota kämppää joka kuussa että varmasti saan sen! ois niin ah, nakano on kuitenkin niin hyvällä sijainnilla vielä. win win!!


si toinen juttu, suunniteltiin kaverin kanssa näin extempore et mennäänki ens vkl..tadadaa tukholmaan!! siis yhen japanilaisvaihtarin kanssa, joulukuussa me uhiteltiin et joo me niin mennään johonkin me niiiin mennään mut si yllätyinki ku olin ite iha koulukiireissä ja tuli tekstiviestiä että hei, mitäs teet ens vkl? joten tässä hotelli+lentoja buukkaamassa, ahah tulee kyllä niin epic reissu, ollaa kyl sokin kaa sellane tiimi että ekana kaupasta mukaan tarttuu alkoholi. ei hyvä. ja siis tän jälkeen olisin vuoden sisään käynyt kahdesti tokiossa,kerran lontoossa, kerran kanarialla ja si vielä kerran ruotsissa,ihan jees saldo !


kolmanneksi, sisko ei malta päästää meikää yksin japaniin, joten se seuraa jo viikon päästä perästä.....okei, eli osti extempore liput japaniin 2.4-15.4!!! niin siistiä, koska tuossa on vielä viikko miulla vapaata ennen ku koulu alkaa, joten suunniteltiin jo että mennään kiotossa käymään ekalla viikolla esimerkiksi. sisko haluaa niin nähdä sakurat, ja tuo on siihen just niin täydellistä aikaa, eikä pääse esim. kesällä koska lapset on lomalla (siskolla siis miehekkeen lisäksi jo 3 lasta:D) etcetc! ainiin, se vielä repäisi 800 alkuisen suoran finnairin lennon jostain. ei voi ohittaa! sisko on siis 31-vuotias, mut kyllä me osataan samoilla linjoilla mennä joten tulee kyllä tosi mukavaa~viime vuonna ehdin juuri viimeisille sakura-apajille,mutta ehdin silti!

eka tuntui vähän oudolle ajatus että heti kun pääsen sinne tulee eka vierailija kylään, mutta nyt oon ihan täpinöissäni ajatuksesta. kiotossa mennään sitten ryokaniin yöpymään, syödään kaikkia japanin herkkuja pari viikkoa ja siis ah!!kuvassa erittäin omnomnom, eli tempuroituja katkarapuja&kasviksia, riisiä sekä misokeitto. näitä tyrkytän.

mutta siis ensiviikonlopun reissua odotellessa! siinä menee kyllä pe luento ja 3 ma luentoa välistä, mutta ei tuu tylsää! en oo ennen käyny tukholmassa hotelliyöpymässä, ja nyt ollaan vielä kaks yötä.


47 päivää jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Heii mistä sä noita kämppiä kattelet? Ihan mielenkiinnost kysyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika hyvin löytää googlttamalla tokyo apartment for foreingers, koska noilla toi kiinteistövälitys on vähä kallista hommaa niin jos ettii vaa ulkkareille tarkotettuja asuntoja ei tarvii maksaa näitä kaikenmaailman välitysmaksuja yms! sakurahouses vissii vuokraa aika paljon, mut googlettamalla tosiaan löytää paljon hyviä: )

      Poista