sunnuntai 16. syyskuuta 2012

vittu

eilen oli taas ihan onnistunein päivä,työt loppu 12, ja eilen oli töissä taas international party eli baari täynnä (kännistä)porukkaa, joku oksensi, naisten vessa tulvi paskavedesta (kuka siivosi TAAS), asiakkaat ei tajunnu et kerranki eio aikaa jutella mut kaikki halus ottaa valokuvia. eli väsytti, ja vika juna sokaan lähtee 23:55 eli lähen vähä aikasemmi aina töistä. vaihdan 30min jälkeen junaa kita-senjussa, mut tadaa..vika juna ei menny sokaan asti. no mitäs helvettiä, ei siinä auta ku mennä sillä itku kurkussa ja yrittää soittaa junpeille, jonka unenlahjat on liiankin jees. jäin vikalla pysäkillä pois, siitä oli kahden pysäkin matka sokaan asti. saitamassa ne pysäkit on vaa vähä enemmä harvakseltaan ku tokiossa, tai periaatteessa jäin tokion puolella pois ja kävelin saitamaan asti. ei vituttanu, ku vaikka oli palkkapäivä ei kuulemma vkl saa rahaa, eli kukkarossa oli alle kolme euroa. ostin kombinista yhden oluen ja itku kurkussa kävelin junarataa seuraten puolitoista tuntia yöllä yksin kotiin. pelotti muute iha vitusti, iha hiljasta,ei niin paljon valoja, aina olin paskat housussa ku kuulin takaa jonku humalaisen askeleet koska päällä oli vaan musta mekko töistä etc. no olin joskus kahen aikoihin yöllä kotona, ja löysin junpein nukkumasta olkkarin lattialta. sen piti venata minuu töistä että käytäis kattoo yhtä baaria täällä mistä voisin kysyy töitä ku sen omistaa ulkkari (nigerialaine taas), mut siis joo unenlahjat iski väliin (:D). luulin eka et se oli kuollu siihe ku jouduin hetken ravistelemaan,sain sen kai 10min päästä yläkertaan sänkyyn nukkumaan. sitä ennen tosin hetken kyynelehtiä kaikki tuon reissun stressivitutusväsymyskyyneleet. hohhoh, ei kyllä haittais saaha töitä tosta kahden korttelin päässä olevasta klubista, ei varmasti ois mikään ongelma, ainut vaa onko se miten hyvä paikka. junpei kävi siellä siis eilen kattoo,kuulemma täynnä nigerialaisia ja japanilaisia lutkia, kysyin onko se si huono juttu "don't ask me, i'm not racists" lol.

ette ehkä nää mutta 20-30min kävelyn jälkeen tuli tollanen kyltti vastaan "saitama prefecture,soka city". AA--

si näin viimeyönä iha vitun outoja unia, pussasin yhtä luokkakaveria jolla on tyttöystävä, jäin väärällä asemalla pois junasta poreammeen kanssa (wtf) ja siiis eh

naapuriasuntoon tehdään remonttia, ja eilen kuulin kun joku käytti miun oven vieressä olevaa ulkohanaa monta kertaa. avasin si oven, ja siinä oli nuorehko rakennusmies, sanoin että täähän on miun asunnon vesihana, "ah,sounanda=ai niinkö" ja jatko hommiaan. sanoin miksei ne ota sen asunnon hanasta, jotai se sinne osotteli ja mumis. olin vaa et eh nokun....si se lähti ja suljin oven. ei siinä mitään jos ois ees koputtanu  ja vähä ONEGAI PLIIS SAISIKO, mut ei, tuo oli vaa aika törkeetä.

tosin kävin tänään kaupassa, ja miun sormi oli siis paketissa vähä yli viikon ku iskin sen pahasti. menin miun lempimyyjän kassalle ku se on nii söpö, si se kysy kesken kaiken et "yubi naotta?" eli parantuko sun sormi jo, siis se kysy sellaseen kaiwa eli puhetyyliin mitä käytetään epävirallisesti vaikka kavereiden kesken. nauroin vaa et joo se on jo ok! mut tulin tuosta nii iloseks,japanilaiset on asiakaspalvelussa ku koneita,ei ne harrasta mitään small talkia ikinä. enkä ees muista et kävin sen kassalla tässä viikon aikan.taisin käyä? mut hihittelin si koko kotimatkan itekseni....hehe.. ehkä enskerralla oon sillee et pidä vaihtorahat, siis jos se on jotai pari jeniä.mut ai hitto ku olin ilman meikkiä ja rasvatukalla : CC

loppuun vielä kuva parhaasta jutusta, muumikahvilasta ostetusta lapinkullasta hattivattimukista jossa lukee "kaikki hauska on hyvää vatsalle". repikää siitä! huominen eli ma on vielä vapaapäivä,junpei lähti aamulla porukoidensa kanssa reissuun huomisiltaan asti, elin en tee muuta ku syön,nukun ja katon pasilaa. aamen!


6 kommenttia:

  1. Mahtava blogi sulla! ^w^ Haluisin udella sellasta, et minkä viisumin hommasit kun muutit Tokioon? Tai ylipäätänsä mietityttää noi viisumiasiat esim. työllistymisen kannalta. Haluttais miehen kanssa tulevaisuudessa muuttaa muutamaks vuodeks Japaniin mut joka paikassa höpistään työviisumin saamisen vaikeudesta. Miten sä hoidit viisumiasiat? Jos pystyt mitään neuvoja tai vinkkejä antamaan ni se olis much appreciated! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah tack!! Ja opiskelen kielikoulussa joka hommaa viisumin,vaileampaa on saada visumi toiden kannalta,koska tyopaikan pitaa olla sitoutunut sponsoroimaan se viisumi,ja ellei edellytyksia se on hankalaa. kaikkiin pitaa olla korkeampi koulutus. Netista loytyy tietoa! Mutta oma viisumini on opiskelijaviisumi jonka koulu on hommannut:)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! ^w^ Itekin ajattelin mennä kielikouluun ja hommata viisumin sen kautta ja miehelle pitäisi koittaa saada sitten jonkin sortin viisumi englannin opettajana. Käydään varmaan häämatkan jälkeen vähän Japanin suurlähetystössä kyselemässä neuvoja jos saatais asiaa liikkeelle jo ens vuonna.. ;D

      Ja anteeks taas uteliaisuuteni, mut haluisin tietää kans et miten elätät ittes kielikoulun ohella? Esim. vuokrat yms.? Onks siellä joku Kela-systeemi tai jotain? Pitikö olla paljon rahaa säästettynä ennen muuttoa Japaniin? Ku mietin, et jos mies saiskin paikan opettajana ni olis kuitenki iteki kiva saada jotain rahaa jostain suunnasta vaikka koulua kävisinkin. :D

      Poista
    3. Ei mitaan kysymykset haittaa! teen arubaitoa eli kayn toissa samalla,nytkin tulen juuri aamu kuuden aikaan toista.kotiin. ja kylla,huomenna koulua. Kielikouluun ei saa mitaan tukia,eli on iha omillaan. Ennen muuttoa olisi hyva olla niin paljon kun voi,jos taalla ei ole ennen ollut voi tietyt kulut.tulla vahan puskan takaa,laskut,junakulut..myos sairasvakuutukseen menee muutamia satasia,kannyn omistaminen in myos kallista.japanissa. sori.typot kirjotan tata kannylla junassa ..joo tosiaan ite elatan itteni kaymalla paivat koulussa,joka kolmas tai toinen yo toissa. Eika toidenkaan saaminen ole mikaan itsestaanselvyys,valitettavasti. Mut just hyvalla suunnittelulla ennen muuttoa ja tallaiste juttuje huomioimisella pasee jo pitkalle!

      Poista
    4. Kiitos toi avars paljon asiaa! Saaks sil opiskelijaviisumil tehä töitä vai pitääks duunii tehä salakavalasti? XD Missä sä oot töissä ja oliks hirveen hankalaa löytää duunii? Kiitos ihan sikana vastauksista, auttaa tosi paljon! :)

      Poista
    5. saa opiskelijaviisumin ohella työluvan,mut siinä on rajotetut työajat ymsyms, ite teen enemmä viikossa töitä ku se sallii ni en oo sanonu koululle. ja riippuu osaatko kieltä,jos ei osaa japania niin aika moni länkkäri on samassa tilanteessa että haluaa töitä ymsyms!! paras tapa on vaan mennä ja kysellä. ite oon sporttibaarissa töissä: )

      Poista