torstai 11. lokakuuta 2012

big news!!!

tää teksti ei nyt sisällä muuta kuin meikää ja poikaystävää ja tulevaisuutta

viimein jotain järkeä tähänkin touhuun! skypetin just junpein kanssa tänää kahesta puol kolmee yöllä,thaihin on kuitenki -2 tunnin aikaero.. mut koska tää viikko on menny sellasissa oh, joudut olee siel pidempää ku luultin ja oh, et meekkään saitamaan vaan nagoyaan ja AIJJAA meetki suoraan nagoyaan ymsyms.. olin iha aarg kokajan ku melkein jokapv muuttu noi.

mut tänään junpei oli ollu thaipomonsa kaa illallisella, ja... siitä tulee tulevaisuudessa sen yhtiön kolmen tytäryhtiön johtaja,kun se tekee siihen investointeja rahallisestikkin. viimein saa raadannaltaan kunniaa, sanoin et oon tosi ylpee siitä. ja tulevaisuuskin selvittyi; helmikuuhun asti samaa rataa,eli matkustamista joka kuussa thaimaaseen, pari viikkoa täällä. mutta kun thaimaan tehdas valmistuu, ne haluaa junpein muuttavan nagoyaan kahdeksi vuodeksi vielä kouluttautumaan (siellä on companyn headquarters). kysyin minne ne haluaa sen tulevaisuudessa, sen vastaamat maat on lähinnä muut osat aasiaa kuin japani, esim vietnami,thaimaa,indonesia ymsysm... mutta ne sano. KERRANKI. et se on siitä itestään kiinni missä se haluaa sitten asua. ah! eli ei toteutunut tämä "muuta thaimaseen pian"-pahinskenaario, oon niin onnellinen siitä..

jaa. entäs minä? junpei haluaa että seuraan sitä tietenkin, niin että saisin toteuttaa myös omaa tulevaisuuttani. se just totes että hän kokee että on hänen vastuullaan pitää huolta miusta japanissa. kuulostipas suomeksi tönkältä.. mutta ei kukaan vielä tiedä, mitä tapahtuu. yksi mahdollisuus on silti muutto ensivuonna nagoyaan. tiiän jo vähän, minkäkaltaiseen kouluun haluaisin mennä, eli niitä pitää alkaa tutkimaan.

mut tuli nyt niin helpotuksena tuo tieto, että edes jotain edessä, aina tosi turhauttavaa tämä viikon varoitusajalla lennä nyt thaimaaseen,sieltä vietnamiin,sieltä thaimaaseen, no kauan voi olla enskerralla japanissa ei hajuakaan, yms. and it's finally good to know which way the future might go.

ja meillä on niiiin koiranpentukuume, otettii seki toissapäivänä (junpei otti siis lol)puheenaiheeks, mut sen ajankohdan pitäis olla sellainen, että molemmat/toinen ainaki vois olla kotona jokusen aikaa. eli katotaan!

mut sain myös tosi paljon movitaatiota opiskella taas koulussa. töissä lyhennettiin työvuoroja,paska temppu sinänsä, mikä tietää 100-200e miinusta joka kk.. mut junpei sano et ois parempi et keskittyisin mielummin kouluun kun tekemään töitä joka yö tarjoilijana tunnin junamatkan päässä, joten sovittiin uusiksi elämiskulut,vaikkei se nytkään paljoa täällä ole, mutta se auttaa minuu niin paljon jos ei tarviis niin paljon tehdä yövuoroja.. palkka vähenee anyways.

eli nyt tähtään tähän;

-enemmän opiskelua aina kun junpei on työmatkoilla
-järkeät työvuorot että saan nukkuakkin. ensiviikko on jo huono esimerkki, sillä teen kaksi yövuoroa putkeen..
-yritän olla turhautumatta kokeiden ja läksyjen määrästä, ja vain tehdä ne
-luen jokapäiväiseen kanjikokeeseen myös illalla, en vain aamulla ennen koulua


noniin! saan junpein siis takaisin ens ke illaksi, to aamuna se lähtee nagoyaan. mutta tällä kertaa päästään juhlistaa anniversarya yhdessä,ekaa kertaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti