lauantai 8. joulukuuta 2012

randomeita asioita asunnosta



Aattelin nyt sunnuntain kunniaks räpsii randomeista jutuista kuvia ja laittaa ne tänne. Ite nään niitä jokapäivä niin ei oo mitään ihmeellistä, mut tää asunto vaan on niiin ruma että iha varmasti pistää jotkut ihmettelee! Ja siis Jopponiin oon kirjottanu enemmän kuulumisia nykysin, on vaa ollu niin kiire ettei aikaa riittäny tännekki..muhmumhu... eli eka kuva; normi japsitvkuva, eli aivan täynnä tekstiä ja värejä ja WUAAA-juttuja.

junpein tupakat. japania.

toinen puoli meidän mangahyllystä

riisipotpotin!! eli riisinkeitin. ku oli se iso maanjäristys pe, ainut asia minkä huomasin et tää oli nihkuttanu itteensä ehkä 5cm oikeelle. kun tulin kotiin tuijotin tätä ihan paniikissa hetken -ennenku tajusin et ei kukaa sitä ollu käyny siirtämässä, ehkä se järistyksesäs meni. huhhuh.

kuva olkkarin ikkunasta, välillä siellä istuu joku mummo duunaamassa noita puskia. niin..

näkymä ulko-ovelta vasemmalle. joulukuun sää,eikös!

törkeen ruma kylppärin liuku-ovi

toverikuvat!!

sniikki näkymä yläkerrasta alakertaan, joo hyhhyh

tää talo on niin vanha et tässä on taattu kenkä-eteinen. en tiiä ton nimee, mut no aika useessa talossa tää löytyy silti.

märkäpukuja kylppärissa kuivumassa. ulkoopäin näyttää et siinä on hirttäytyneitä ihmisiä, aina hyvin väliajoin säikähtelen niitä ulkoopäin

tietty parit surffilaudat nurkassa

tv-pöydän roinaa, oranssi lappu tuli äidiltä postipaketin mukana

vielä pieni dvd-kokoelma, joista suurin osa surffileffoja

taas tätä kaunista...vanhaa..elementtiä..joo
no tää oli kun eilen shiirun kanssa käytiin ettii uutta auntoo, tässä ei tuu lämmintä vettä, eilenki näin vielä lattialla hämähäkin, olkkari haisee aina ruumiille etenkin sateen jälkeen, torakoita yms hiiriä nähty. muutan enskuussa 4pv tän vuoden helmikuussa valmistuneeseen asuntoon ♥♥ on siinä yli 26 neliöö, iha uus, ja aah!! vähän kauempaa asemalta ku tää, mut oikeesti ahw. junpei on nyt indonesiassa ni se pysty vaa puhelimen kautta osallistuu asunnon valintaan, ja naurattaa vieläkin ku se myyjä viittas siihen aina "kareshi-san" eli no... mr.poikaystävä haha. no ei se sielä oo kun muutaman vk kuukaudesta jos sitäkään, mut silti.

uudessa asnnossa on pesukonekkin, oon nyt käyttäny vaan shiirun ja nasun pesukonetta enkä sitäkään viitti niin useesti. tää myös on maanjäristyksien aikana hirveen ahistava asunto, aika vanha niin pienimmätkin tuntuu.ja tää on niin kylmä nyt, ei täällä oo lämmitystä, joten käytän vaan pientä sähkölämmitintä ylhäällä ja alhaalla polttoaineella toimivaa lämmitintä. suihkusta ei tuu nykysin lämmintä vettä, kädenlämpöistä vähintään. joudun lämmittämään kylpyveden hellalla, ja siinä kestää aika kauan.. nykynen asunto on siis vaan 300e/kk, haha. uus asunto vuokrattiin sellasen toimiston välityksellä, joka vuokraa esim. sadaksi päiväksi kerrallaan. se oli junpein idea, et muutan uuteen asuntoon koska tää on nyt niin..talvella tosi vaikea. ja vaikka kuinka siivoon tuntuu ettei tää ikinä tuu puhtaaks (esim. tatamit, vaikka pesen, aina likaa irtoaa, pölyistä, yms.)

no vähän tällästä tähän väliin, ja ensens vk suomeen kylään jee!! ja ois kiva jos on jotain asioita juttuja yms. mistä voisin ottaa kuvia, kertokaa vaan.

2 kommenttia:

  1. oi ikävä tonne mörskään.<3 ps. johanna hei tota "kenkäeteistä" kutsutaan ihan yleisesti eteissyvennykseksi. :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai...eteissyvennys.. vähä hukassa tää karvas suomenkieli:DD ei oikeesti tullu mitää mielee millä kuvailisin sitä hahah

      ja eio nyt varmasti! tää on niin kylmä ja haisee kuolemalle. mut voi niitä krapulapäiviä täällä♥

      Poista